KWALITARIA HANZEWIJK

KWALITARIA HANZEWIJK Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Hanzewijk. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 19:53 Zeer teleurstellend. Geen kwaliteit maar kwantiteit. Voor ons niet weer
12 aug 2022 om 21:36 Perfect eten en snelle service
12 aug 2022 om 20:32 Goed eten en snelle bezorging
11 aug 2022 om 21:07 Het eten viel er tegen het broodje half verbrand en het vlees was ook verbrand.
10 aug 2022 om 19:52 Was erg lekker en meer dan genoeg! Zeker voor herhaling vatbaar
20 jul 2022 om 7:25 Lekker veel patat erbij! Smaakte allemaal prima!
19 jul 2022 om 21:01 Begrijp de personeelsschaarste... maar we moesten wel ff geduld hebben... tot het moment van bezorging....
19 jul 2022 om 1:10 niet compleet, oplossing aangedragen maar eerst zien. erg duur voor kwaliteit
11 jul 2022 om 13:01 Top
11 jul 2022 om 1:18 Bezorging was er in 30 minuten, maar het eten was niet wat ik ervan gewend was. De patat voor 2 personen was voor 1 persoon, de berenklauw was los in een bakje gegooid en de uienringen lagen overal, net zoals de overige snacks. Erg jammer…
9 jul 2022 om 22:15 Ik vond een haar in me eten en me burger was door elkaar geschud. Niet wat ik gewend ben van ze bezorging was wel erg snel maar de bezorger leek er niet zoveel zin in te hebben haha
9 jul 2022 om 16:05 Bestelling op zsm gezet en de app gaf aan 30 minuten maar na een uur was er nog geen eten. Toen er gebeld was kwam het lauwe eten eraan. Dit was de laatste keer dat wij hier bestellen. Bij een eerdere bestelling moestik ookal 20min wachten in de zaak